Bli kjent med Bendik Molland i Ignite Procurement

Bendik har studert Markedsføringsledelse og jobber nå i salgsteamet til Ignite Procurement. Bli bedre kjent med han og hva han jobber med hos oss.

En av hovedoppgavene hans er å sette salgsteamet i kontakt med relevante og spennende selskaper, samt å ta prosessen videre der det er naturlig. Bendik legger også til rette for at vi alltid har mange interessante leads i pipelinen.

Menneskene her er utrolig dyktige og jeg så mange muligheter til å videreutvikle meg i selskapet.

Bendik Molland, Business Development Consultant​ i Ignite Procurement

Hva er bakgrunnen din?

Jeg har studert Markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI. Før jeg begynte i Ignite Procurement jobbet jeg med salg i Innovation Support.

Hva liker du å gjøre på fritiden?

På fritiden liker jeg å være i en eller annen form for aktivitet, om det er fotball, tennis eller styrketrening er ikke så nøye. Alle liker å være med venner og det gjør jeg også – enten det er over en matbit eller en øl.

Hvorfor valgte du å jobbe hos Ignite Procurement?

Jeg fikk en unik mulighet til å være med i en startup, der Ignite Procurement var og er et utrolig spennende selskap, så dette var noe jeg ikke kunne si nei til. Menneskene her er utrolig dyktige og jeg så mange muligheter til å videreutvikle meg i selskapet.

Hva liker du best med å jobbe her?

  • Jeg liker menneskene klart best, i tillegg til å være en del av et motivert og sultent arbeidsmiljø der alle hjelper hverandre til å nå nye høyder.
  • Det at vi tilbyr og utvikler et produkt som er med på å forenkle og hjelpe andre i arbeidet med strategisk innkjøp.
  • Teamet består av en livlig gjeng med innslag av både god og dårlig humor - jeg er en stor fan av begge deler.

Tre ord som beskriver deg?

Ærlig, dedikert og sulten.

Si en funfact om deg selv

Jeg har aldri smakt syltetøy.


Kort info om Bendik:

Bendik er født i 1993 og kommer fra en liten by som heter Mysen. Planen hans var som mange andres å bli fotballproff (det var ikke en skade som satte han ut av spill), men så kom førstegangstjenesten, og da ble det andre prioriteringer. Han endte til slutt opp som en bygutt i Oslo, der han nå bor og jobber.

Ignite Procurement

1. Nyheter Team

Fire innkjøpsanalyser for å identifisere besparelser Borregaard + Ignite Procurement = Sant